​ Professionel leasing

​  Gode leasing tilbud

✓  ★★★★★ 5-Stjernet leasing udbyder​​

​Benyt kontaktformularen eller ring og få en aftale.

Telefon: 21 79 30 79

Flexleasing hos professionelle

Flexleasing er en økonomisk rentabel løsning, som kan være en fordel, når du har behov for en bil. Vi leaser til private såvel som erhverv og kan være behjælpelige uanset behov i Svendborg nær Ringe på Fyn.

Flere fordele ved flexleasing

Flexleasing er ikke bare en effektiv måde at have en bil på. Det er også en ny finansieringsmulighed, da der er flere økonomiske fordele.

Dels binder du ikke stor kapital i bilen, dels nedskrives værditabet på bilen til en tredjedel, fordi det procentvise værditab sker af et mindre beløb.

Dels slipper du for at betale 180 procent i registreringsafgift, og sidst, men ikke mindst, skal du kun betale forsikringspræmie af bilens reelle værdi og ikke af registreringsafgiften. 

Ved flexleasing hos JustLease tilbyder vi en fordelagtig forsikringssaftale med Tryg, men fortrækker du et andet firma, er du naturligvis velkommen til at benytte det.

Så kontakt os på tlf. 21 79 30 79 eller e-mail thomas@justlease.dk og hør, hvor nemt du kan komme igang med billig flexleasing af din drømmebil.

Prøvekørsel i Tyskland

Vi anbefaler, at du tager et blik på www.mobile.de, som er den tyske

pendant til Den Blå Avis.

Finder du to-tre biler, som du ønsker at prøvekøre, arrangerer vi en dag, hvor vi sammen med dig tager til Tyskland.

Vi sørger for kontakten mellem alle involverede parter, ordner papirarbejdet og fører også den tyske dialog. Finder du en af bilerne passende, er afgiften for turen til Tyskland med i leasingbeløbet.

Vi har naturligvis forståelse for, at bilerne, som du prøvekører, muligvis ikke falder helt i din smag. I det tilfælde skal du ikke betale andet end honorar for turen.

Vi har også mulighed for at lease biler fra Sverige.

Ved flexleasing skal alle kontrakter godkendes af SKAT

Beslutter du at bruge flexleasing når du leaser en bil, går der typisk fra 14 dage og op til halvanden måned, før den kan tages i brug, afhængig af hvor travlt, SKAT har.

Hver eneste leasingkontrakt, vi tegner, er godkendt af SKAT, og derfor er der altid behandlingstid, før vi kan sætte nummerpladen på.

Ved flexleasing betaler du et engangsbeløb, når du indgår kontrakten, samt registreringsafgift i månedlige ydelser efterfølgende afhængig af bilens alder.

I engangsbeløbet er der inkluderet to måneders leasing, hvorefter du blot skal betale de månedlige ydelser i 10 måneder.

Dertil kommer forsikring, vægt-/ejerafgift, serviceeftersyn, synsgebyr, parkeringsafgifter samt eventuelle andre forbrugsudgifter - på samme måde, som hvis du selv køber en brugt bil. 

Vi tegner kontrakter for et år ad gangen. Der er naturligvis mulighed for releasing inden periodens udløb.

Releasingen er altid billigere end første gang, kontrakten tegnes, da bilen ved releasingen ikke skal toldsynes og hentes i Tyskland, samt da den i forvejen har nummerplade.

Med en løsning fra JustLease er det næsten som at eje en bil selv – bare billigere. For at høre mere om flexleasing kan du kontakte os på tlf: 21 79 30 79 eller på e-mail: thomas@justlease.dk.

​​​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 10 anmeldelser på​ Facebook

Firmainformation​​

JustLease

CVR: 32884695​

Adresseinformation

​​​

Kastanie Allé 5

5700 Svendborg

Kontaktinformation

​Telefon: 21 79 30 79

E-mail: thomas@justlease.dk

​Vi holder til i Svendborg, men er selvfølgelig landsdækkende.